Rodno imanje, je kombinacija reči potpomognuta najmoćnijim slikama. Slikama koje mogu da nastane čoveka u zemlji božanskog boravka. Prva tri slova ove kombinacije reči čine reč „Rod “. 

Rod označava ljude koji oživljavaju jedan za drugim, a prvi od njih je došao od Boga.
Svaka osoba rođena danas zauzima svoje mesto na čelu ovog velikog lanca. U njihovoj je moći da nastane svoj „Rod “ na jednom ili drugom zemljištu stanovanja. U kamenoj ćeliji, ili u prelepom prostoru njihovog rodnog imanja.

Ljudska zajednica treba da savlada Božanski program koristeći materijal koji je Stvoritelj predstavio, i transformiše celokupnu planete u prelepu nebesku oazu,  stvarajući skladno uravnoteženu zajednicu svih živih bića. Кada se dostigne takva faza života, u ljudima će se otvoriti sposobnost stvaranja života na drugim planetama i u drugim galaksijama. 

 Imajući u vidu ovu tako sjajnu koncepciju, Anastasija je predložila da započnemo sa izgradnjom porodičnih domaćinstava. Ona smatra da bi svaka porodica trebalo da ima svoju parcelu koja nije manja od jednog hektara. Porodica treba da transformiše ovu parcelu, nazvanu    rodnim imanjem , u nebesku živu oazu koja može da obezbedi sve čovekove materijalne potrebe. Spoljni izgled te  žive tvorevine, osobe, i način na koji kreator sam živi na njoj, pokazatelji su duhovne građe te osobe. 













Коментари

Популарни постови