/Hans Bauer/







У Ведском периоду свога живота на Земљи, човечанство је достигло ниво осећајних  знања, која су му дозвољавала  да колективном мишљу
стварају  енергетске слике И извршило је човечанство прелаз у нови период свога живота; – Сликовити, живописни.
Уз помоћен ергетских слика, ствараних колективном мишљу човечанство је остварило могућност да ствара у Васељени. Оно би могло да ствара живот сличан земаљском на другим планетама. Могло- да пролазећи кроз Сликовити период није направило ни једну грешку. Али се у периоду Сликовитости, који је трајао девет хиљада земаљских година, непрекидно чинила грешка у саздавању једне или истовремено неколико слика. Грешка се збивала, када су на Земљи, у људском друштву, остајали људи недовољне чистоте мисли , културе осећања, свести. Она је затварала могућност стваралаштва у васељенским просторима, преносећи човечанство ка окултизму. Окултни период живота људи трајао је свега хиљаду година . Започео је са интензивном деградацијом људске свести.  На крају крајева деградација спознаје, недовољна чистота помисли, уз висок ниво знања и mогућности, увек је доводила људски род до планетарне катастрофе. Тако се понављало много пута кроз милијарде година земаљских.
Сада је на Земљи окултни период живота човечанства. И, као и увек, требало је да се догоди катастрофа планетарних размера. Требала је, али, рок јој је прошао. Крај Окултног миленијума је прошао. Сада, свако осмислити мора предодређење, суштину своју и- у чему је извршена грешка. Један другом помажући, мислено цео пут историје проћи у обратном смеру, и установити грешку. Тада ће наступити ера сретног живота на Земљи. Онаква, какве још није билоу историји планете. Васељена је заустављеног даха и надом големом ишчекује. Док још живе, над већином имајући превласт, силе таме грозничаво и ужурбано покушавају  да умовима управљају  људским. Али, нису приметили по први пут, како су се изванредно понели ведруси још пре пет хиљада година. Када се схватањем извитопереним створила слика на Земљи, која је над свима пожелевши да влада , започео је први рат међу људима. И људи су, начином познатим, једни друге почели да убијају. Тако се на Земљи догађало много пута пре катастрофе планетарних размера.







Коментари

Популарни постови